Katalysator inleveren

Katalysator inleveren voor recycling? Dat kan bij ons! 

Het is zelfs zo dat U er niet eens de deur voor uit hoeft, want de katalysator of roetfilter word netjes bij u opgehaald en afgerekend. Katalysatoren zijn ook nog eens een aardig bedrag waard.

Voor meer info, kijk op de Inkoop & Prijzen pagina. 

Wij hebben een catalogus waar alle katalysatoren en roetfilters in staan op onderdeelnummer. Indien u vooraf een exact bod wilt vragen wij U het onderdeelnummer te vermelden of door te geven.

Ons specialisme is het recyclen van katalysatoren en roetfilters.

Een katalysator inleveren voor recycling levert daarom bij ons altijd al meer op dan bij een handelaar. U krijgt een eerlijke prijs en bovendien geen louche types over de vloer.

Door het geven van eerlijke, en daardoor constante prijzen hebben we inmiddels een aardig klantenbestand in Europa, en daarbuiten opgebouwd. Eerlijkheid en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel. Geen loze praatjes, maar een no-nonsense mentaliteit.

Kan ik elke soort katalysator inleveren?

U kunt elke soort katalysator bij ons inleveren. U kunt niet alleen Uw auto katalysator inleveren, maar ook van een bus, vrachtwagen of een industriële katalysator. Het is wel zo dat iedere katalysator een andere waarde heeft. Dit heeft niets te maken met grootte, merk of uiterlijk.

Wij hebben een catalogus uit eigen analyse waarin exact de waarde staat aangegeven per katalysator of roetfilter. Vrachtwagen en industrie katalysatoren komen hier helaas minder in voor dan de auto katalysatoren, maar we kunnen hier door onze ruime ervaring een goed bod op doen. U kunt er ook voor kiezen deze te laten analyseren.

Ook kunt U bij ons terecht met katalysatoren met een binnenzijde van staal en imitatie katalysatoren. Er zijn wel een aantal voorwaarden waar de katalysator of roetfilter aan moet voldoen. Dit kunt U lezen bij de pagina voorwaarden.