Katalysator inkoop

Bij Globalcat Recycling biedt u uw katalysatoren en roetfilters direct aan bij de verwerker. Volledig gespecialiseerd in katalysator inkoop voor bedrijf en particulier.

De inkoopprijs word bepaald aan de hand van het onderdeelnummer. We werken met een eigen catalogus waar de katalysatoren en roetfilters op onderdeelnummer met prijs in vermeldt staan. De prijzen worden dagelijks aan de edelmetaalkoers aangepast. Daardoor bent u verzekerd van een correcte prijs.

De catalogus wordt niet uitgegeven. Dit maakt onze werkwijze uniek en kan op deze manier worden behouden.

Aanbod partijen

Bedrijven en particulieren met partijen kunnen contact opnemen voor een afspraak, of een vrijblijvende prijsopgave. Ter indicatie kunt u altijd informeren naar de prijzen. Grote partijen zijn wel het beste ter plaatste te beoordelen voor een exacte waardebepaling. Onze vakkundige medewerkers zijn u graag van dienst. Bij akkoord wordt er meteen contant of per bank betaald, zoals u het wenst.

Aanbod particulier (1 tot enkele stuks)

Particulieren met 1 tot enkele stuks vragen we bij contact een foto van het aanbod toe te voegen, eventueel aangevuld met een foto van de onderdeelnummers die u erop kunt vinden. Dit voor een nauwkeurige bepaling van de prijs

We proberen alle katalysatoren op onze routes op te halen. Lukt dat niet op korte termijn dan hebben we ook een verzendservice. Hierdoor kunnen we de inkoop binnen 1 dag realiseren. Verzenden is bovendien vaak goedkoper dan ophalen, waardoor we u een beter aanbod kunnen doen. De verzendservice is daardoor voor u gratis. Meer weten? Klik hier

kt

Katalysator catalogus

In onze catalogus staan katalysatoren en roetfilters op onderdeelnummer vermeldt. Elk onderdeelnummer heeft een unieke samenstelling dus ook een unieke prijs. Alle katalysatoren en roetfilters in de catalogus zijn in eigen beheer geanalyseerd.

Belangrijk is ook dat onbekende en/of zeer kleine katalysatoren met een aanzienlijke waarde correct worden weergegeven en deze prijzen daadwerkelijk worden uitbetaald.

 

Inkoop monoliet, metaal en imitatie katalysatoren

De katalysator inkoop beperken we niet alleen tot originele katalysatoren. Ook met imitatie katalysatoren en katalysatoren met een binnenwerk van staal kunt u bij ons terecht.

Originele katalysatoren met een kern van metaal worden ingekocht op grootte, de prijs varieert van 5 tot 35 euro.

Voor inkoop van monoliet, vraag naar de voorwaarden.

katalysator inkoop                katalysator inkoop               katalysator inkoop

 

 

 

Cataloguswaarde bepalen

Katalysatoren of roetfilters die nog niet in onze catalogus voorkomen worden geanalyseerd en opgenomen in de catalogus.

De katalysator wordt na de inkoop met een alligatorschaar door midden geknipt. Vervolgens wordt het monoliet opgevangen en vermalen tot poeder. Dit poeder word opgevangen en gewogen. Vervolgens wordt door middel van een spectrometer bepaald hoeveel deeltjes edelmetalen er per eenheid in het materiaal aanwezig is. Door een formule toe te passen evenwichtig aan de huidige edelmetaal koers kan een zeer nauwkeurige waarde worden bepaald. Deze informatie zetten we vervolgens weer in onze catalogus, met de bijbehorende prijs.