Katalysator verkopen voor recycling

 

Katalysator verkopen voor recycling en zoekt hier een betrouwbaar bedrijf voor?

Op deze manier voorzien wij u graag van informatie over Globalcat Recycling, en onze werkwijze. Veel mensen denken dat een katalysator verkopen niet veel oplevert als deze verkocht word voor recycling. In tegendeel, de gebruikte, verstopte of kapotte katalysator verkopen levert op deze manier vaak meer op.

Afhankelijk van het merk en type ontvangt u tussen de 20 en 250 euro, tot een maximum van 450 euro! Voor meer info, kijk op de Inkoop & Prijzen pagina.

We zijn gespecialiseerd in katalysator recycling en doen daarnaast geen andere inkoop zoals oude metalen, printplaten, edelmetalen enzovoort.
Katalysator inkoop en recycling is een vak apart, daarom hebben we daar ons specialisme van gemaakt. Door ons volledig hierop te focussen en het proces en werkwijze te optimaliseren kunnen we gegarandeerd de hoogste prijs geven voor uw katalysator of roetfilter.

Uw katalysator verkopen voor een eerlijke, marktconforme prijs? Klik hier voor voor een direct bod of een afspraak.

katalysator verkopen

Katalysator verkopen? Ga direct naar Globalcat Recycling!

Direct aanbieden bij de verwerker

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Eerlijke prijzen op basis van eigen analyse. Directe waardebepaling en marktconforme betaling, dat is waar Globalcat Recycling voor staat. Geen trucjes met mixprijzen en dergelijken, maar duidelijke en eerlijke prijzen door middel van het werken met een catalogus die is samengesteld uit ruim 7000 analyses.

U kunt hier meer over lezen op de Inkoop & Prijzen pagina. Waarom uw katalysator verkopen aan een bedrijf die het vervolgens weer bij ons aanbied? Katalysator verkopen? Bied het direct aan bij Globalcat Recycling voor de hoogste vergoeding!

Waarom Uw katalysator aan ons verkopen?

Globalcat Recycling is een jong maar vooruitstrevend bedrijf dat zich richt op de inkoop en recycling van katalysatoren en DPF / roetfilters. Dit wordt niet alleen beperkt tot Nederland maar ook voor een deel importeren wij vanuit het buitenland. We richten ons ook niet alleen op de zakelijke markt met grote partijen, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. We halen deze ook kosteloos bij U op.

Door eigen analyse kunnen we goed de concurrentie aangaan met de grotere inkopers van Europa, en kunnen zowel de zakelijke klant, dan wel de particuliere klant een ruime en eerlijke vergoeding bieden voor de aangeboden katalysatoren en roetfilters.